Roel & Sandra bakker juwelier

Over ons

Juwelier Roel en Sandra Bakker is sinds 23 maart 1994 gevestigd in de Dijkstraat 43 te Honselersdijk. Roel en Sandra zijn samen klein begonnen maar al gauw werd het drukker in de winkel en kregen ze meer personeel dus hebben ze in 2000 de winkel door getrokken en zijn groter geworden.

Sinds 2014 is zoon Jeffrey er bij gekomen als uurwerkmaker en voor het goudsmeden hebben ze Ron de goudsmid in het atelier. Dit maakt het mogelijk om haast alles zelf binnen het atelier te kunnen repareren. Service staat namelijk op nummer 1 bij de Roel en sandra bakker juwelier.

Ook is het mogelijk om eigen ontwerpen te laten realiseren, graag wordt er door de medewerkers met de klant meegedacht over het ontwerp en realisatie.

Ook hebben we de traditionele gouden sieraden en ook traditionele zilveren sieraden.

Roel en Sandra zijn in het Westland de enige die officieel Pandora dealer zijn, naast pandora worden er nog veel meer merken verkocht. Ook zijn er traditionele sieraden van goud en zilver.

In de collectie is er ook oog en aandacht voor de kleinste, zo worden er al gaatjes geprikt vanaf 1 jaar, hierbij worden beide oren tegelijk gedaan.

Ook voor kraamcadeaus is er een grote collectie spaarpotten, tandendoosjes, bestek en nog veel meer dit kunt u allemaal laten graveren.

Wij zien er naar uit om u te mogen verwelkomen in onze winkel.